Hofstade : omwille van de Marokkanen betalen wij nu 5 EUR inkom

In Hofstade werd vandaag een nieuwe maatregel ingevoerd, na het spectaculaire voorval enkele weken geleden. Er wordt nu 5 EUR inkomgeld gevraagd voor bewoners die niet afkomstig zijn van Hofstade. Hiermee wil men voorkomen dat de rellen van Paasmaandag zich herhalen. Dit inkomgeld moet vooral de Brusselse Marokkanen uit Schaarbeek op afstand houden.

Uit De Standaard van Paasmaandag, 25 april 2011 :

Een groep van minstens tweehonderd herrieschoppers sloot maandagavond rond 18 uur plots de politiemensen op het terrein in. De inspecteurs kregen klappen en werden bekogeld met flessen en projectielen … Onder de amokmakers zaten volgens een politiebron heel wat jongeren uit Schaarbeek en Brussel.

Wanneer zal duidelijk worden dat deze gebeurtenissen een veel hardere aanpak vergt om de waarden te beschermen van onze eigen Vlaamse cultuur ? Slechts één Marokkaanse jongere werd opgepakt. Probeer als goede Vlaamse huisvader maar eens met flessen en stenen naar de politie te gooien. Heb je dan ook maar één kans op 400 dat je opgepakt wordt ? Of kijk naar wat er over dit onderwerp nog wordt geschreven in de pers, zie schermafdruk hieronder, leven wij in Vlaanderen of in Alcatraz ?
Hofstade - wanneer zullen politici echt gealarmeerd raken ?

Dankzij onze reusachtige investeringen in opvangcentra, het asielbeleid, sociale centra voor diversiteit, gelijkberechtiging voor allochtonen, Nederlandse lessen voor buitenlanders mogen wij nu als Oost-Vlamingen in ons eigen Provinciaal Domain van Hofstade 5 EUR inkomgeld betalen. Een bekend politicus vond nochtans dat er ook voordelen aan zijn : “Dan zullen ze in alle geval mijn dochter in Hofstade niet lastigvallen”.

Plaats een reactie